<– 17. srpna 2022 –>

Demonstrace 16. srpna na Staromáku obrazem

17. srpna 2022, reportáž

video záznamy na Raptor TV, Lion TV, Manifest TV a dalších

foto vltava.news, Milan Hrubý, Manifest

Nová očkovací kampaň opět útočí na strach

17. srpna 2022, z domova

Nová informační kampaň Ministerstva zdravotnictví sází opět na vyvolávání strachu a nabízení jeho řešení. Protentokrát neslibuje „tečku za koronavirem“, protože od začátku bylo toto heslo záměrným klamáním veřejnosti, což už naštěstí veřejnost prohlédla.

Novým heslem kampaně Ministerstva zdravotnictví je „Očkujeme se pro život beze strachu“.

Další z cévních problémů mladých sportovců – medailová bobistka prodělala ve 28 letech mrtvici

17. srpna 2022, ze světa

Celková vítězka Světového poháru v sezoně 2020/21 jako pilotka dvojbobu Katrin Beierlová prodělala ve svých 28 letech mozkovou mrtvici.

Na svém instagramovém účtu zveřejnila: „11. srpna jsem měla mrtvici na dovolené v Peru. Myslela jsem, že je to jen normální migréna a vrátila jsem se do postele. Jako 28letá jsem na mrtvici zpočátku ani nepomyslela. Protože se to nezlepšilo, letěla jsem co nejdříve domů a nechala se ve Vídni vyšetřit.

Ztratila jsem hodně vidění na levé oko. Naštěstí je to jediný příznak, který teď mám. Ale pořád je to na h****. Doktoři říkají, že by se zrak mohl částečně vrátit, ale zatím není nic jisté. I kdyby, není jisté, zda věci jako řízení auta nebo závodění budou možné.

Budu muset chvíli zůstat v nemocnici, ale budu se snažit tvrdě trénovat a získat zpět většinu svého zraku!“

Mozkové mrtvice a infarkty jsou nyní u mladých sportovců na denním pořádku. Bohužel byli kvůli možnosti pokračovat ve své sportovní kariéře systémem přinuceni k očkování. Právě problémy s krevním oběhem jsou nejčastějšími zdravotními komplikacemi. Benefit z očkování u mladých sportovců je vpodstatě nulový.

foto instagram Katrin Beierlové

Síkela o plynu: přednost bude mít průmysl

17. srpna 2022, z domova

Původně premiér Fiala prohlašoval, že při omezených dodávkách plynu budou mít přednost domácnosti před průmyslem.

Nyní ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela prohlásil, že „stát by v případě nedostatku plynu přistoupil k omezení dodávek tepla do domácností, aby udržel v chodu klíčové složky průmyslu.“ Úředníci Fialovy vlády zřejmě pochopili, že sedět v teple doma, když kolem budou krachovat firmy a růst nezaměstnanost se možná i voličům pětikoalice nebude líbit.

Řešení současné krize Piráty: chtějí zajistit přístup k menstruačním pomůckám

17. srpna 2022, z domova

V době, kdy vláda zakázala obyvatelům naší země dále nakupovat plyn za normální tržní ceny a Pekarová přišla s druhým svetrem, rozjeli Piráti důležitou kampaň. Chtějí zajistit dostatek ženských hygienických pomůcek.

Na svém facebookovém účtu tak prohlásili své zásadní sdělení: „Jsme vyspělá země a mělo by být samozřejmostí, že ženy napříč společností budou mít k tak základní a potřebné věci přístup!“



Novější (18. srpna 2022)Starší (16. srpna 2022)
Tor Browser: uohky37h6gx3uqxfrgyrzdie4zfa4las4h7ydf4kbnx6wbrx46llj3yd.onion
Copyright © VLTAVA.news all rights reserved