<– 29. června 2024 –>

Covid byl podvod na lidi. A nárůst rakovin souvisí s očkováním, tvrdí lékař Petr Kuchař

29. června 2024, z domova

Doktor Petr Kuchař patřil od počátku pandemie koronaviru mezi nejpřísnější kritiky tehdejších opatření. Covid-19 považuje za podvod na lidi a již v době největších restrikcí byl součástí sdružení, které si pracovně říkalo Paralelní lékařská komora. Byl dehonestován a kritizován za své názory, ovšem na konkrétních příkladech ukazuje, že mu vývoj dal za pravdu. Více už se budete moci dočíst v následujícím rozhovoru pro iportaL24.cz…

Pane doktore, když jsme si domlouvali rozhovor o covidu, asi jste čekal, že začnu od samých počátků pandemie. Já však na úvod skočím paradoxně do dnešních dnů a zeptám se vás na jednu věc, která se teď šíří veřejností jako blesk. Podle posledních oficiálních údajů začal prudce růst počet diagnostikovaných rakovin na 100 000 obyvatel. Například americký onkolog a výzkumník v oblasti rakoviny William Makis dává neobvykle rychlý růst této nemoci do souvislosti s očkováním proti nemoci covid-19. Je to podle vás možné?

To není jen možné, to je jisté!

A čím to je?

Ačkoli jste to neplánoval, tady musím zabrousit na úplný začátek, abychom to probrali chronologicky. Covid byl velký podvod na lidi. Stáli za tím globalisté, ti nejbohatší a nejmocnější, kteří ovládají finance a všechny banky na světě. Dokonce už Bill Gates řekl před několika lety, že je na Zemi hodně lidí a že se bude snažit zredukovat populaci o 10-15 procent. Bylo potřeba to udělat mazaně, aby se nepřišlo na to, že jde o nějakou cílenou genocidu. Tak vymysleli, že vypustí do světa nějaké viry. Jedním z nich byl už i HIV, to taky není přirozený virus, ale uměle vytvořený.

A tak před deseti nebo patnácti lety ještě za Baracka Obamy hlavní lékař ve Spojených státech, doktor Anthony Fauci, který byl ředitelem Národního ústavu pro alergické stavy a infekční nemoci, chtěl vyvinout virus, který by byl jako biologická zbraň. Chtěl na to dotace, ale Obama mu to zatrhnul. Proto se obrátili na Číňany. Ve Wu-chanu začali tvořit virus, aby byl přenosný na člověka a aby působil jako biologická zbraň.

Koronavirus, jinými slovy SARS-CoV-2, je uměle vyvinutý. Už to říkala na jaře 2020 doktorka Soňa Peková a byla hrozně dehonestovaná a označená za dezinformátorku. Teď se to prokázalo a už to přiznávají i odborníci. Takže byl vytvořen covid, a aby mohl dělat lidem zdravotní problémy, je na jeho povrchu tzv. spike protein. To je toxická bílkovina. Když jsem říkal před dvěma roky kamarádovi, že spike protein je nebezpečná zbraň, dostalo se mi odpovědi: »Jak jsi na to vlastně přišel?«. A teď se to prokázalo, spike protein na povrchu toho viru dělá problémy, hlavně sraženiny.

Hned řeknu jak, jakým způsobem k tomu docházím. Virus neunikl ve Wu-chanu náhodně, oni ho schválně vypustili mezi populaci. Samozřejmě, že způsobí smrt lidem, kteří mají špatnou imunitu, chronicky nemocným, diabetikům, kardiakům, starým lidem se špatnou imunitou. Ti umírali docela často, když se nakazili koronavirem. Virus zabíjel právě oslabené lidi.

Příčinou dechových obtíží a následných úmrtí jsou především krevní sraženiny. A právě spike protein způsobuje to, že se naváže na krevní destičky. Ty se v daný moment začnou shlukovat a srážet. Vznikají sraženiny a destičky zase chybí na jiném místě, kde jsou potřeba a tak dochází i ke krvácivým stavům. Takhle to vymysleli. Ale je třeba říct, že onemocní a umírají lidé, kteří mají nízkou frekvenci. Ať je příčinou onemocnění koronavirus nebo jakákoliv jiná infekce.

Frekvenci čeho?

Každý živý tvor, každý živý organismus, rostlina, bakterie, virus, má nějakou frekvenci. Frekvence zdravého člověka je mezi 62 a 72 MHz. Na to přišel americký lékař Raymond Rife, který vytvořil super elektronický mikroskop, kterým lze vidět i viry, které normálně na rozdíl od bakterií na klasickém mikroskopu neuvidíte.

Ale nechci odbočovat od koronaviru. Chtěl jsem říct, že lidé s nízkou frekvencí jsou ti, kteří mají pořád nějaké stresy, mívají deprese… A právě oni onemocní spíš. Kdežto lidé, kteří jsou pozitivně naladěni, mají i vyšší frekvence než těch 70 a onemocnění u nich tolik nehrozí.

Kdybyste pustil člověka s nízkou frekvencí a vedle něj toho, který je pozitivní a má frekvenci vyšší, do prostředí, které je zamořeno viry, třeba covidem, tak ten s nízkou frekvencí určitě onemocní, a čím ji má nižší, pak bude průběh jeho nemocí horší. Ten, co má pozitivní myšlení, a tím i vyšší frekvence, naopak ani neví, že by se potkal s nějakým vírem.

My jsme s manželkou prodělali třikrát covid, ale bylo to lehkého stupně, taková delší chřipka. Očkovaní přitom nejsme, protože já jsem taky antivaxer…

Opravdu jste proti očkování jako takovému, nebo se to týká jen covidu?

Já nejsem proti očkování, jak mi někteří důchodci u nás na vesnici vytýkají. Ale říkám – očkujme vakcínami, ale ne mRNA očkovacími látkami. Od Pfizeru a od Moderny to nejsou vakcíny!

Metoda mRNA vznikla před nějakými 15 lety a měla být původně určena k léčbě rakoviny, protože podstatou mRNA očkovacích látek je, že v nich je v tukové kapénce jakási informace v podobě kyseliny ribonukleové a ta proniká do našich buněk a nutí je něco dělat. V případě rakoviny to byla informace, že se buňka má zničit. V případě covidu má buňka tvořit právě tento toxický spike protein. A to je ten hlavní problém. I Pfizer to tak popisuje ve svých příbalových letácích. Informace je vnesena do buňky, která začne produkovat spike protein. Buňka ho vynese na svůj povrch, a když ho uvidí náš imunitní systém, naše bílé krvinky, tak tu buňku zničí. Říká si, že je to nějaký vetřelec.

Tím pádem tyhle mRNA očkovací látky podporují vznik autoimunitních nemocí. Že se organismus bude ničit sám od sebe. Takže to je jedna věc.

A ta druhá? Spike protein je problém v tom, že vyrábí sraženiny. Největší problém vzniká u sportovců. Nemám to ze své hlavy, ale vyčetl jsem, že jsou tam i nějaké jemné kovové nanočástice, které, jak říkal jeden americký doktor, se dají přirovnat k ostřím žiletky.

A teď to cirkuluje v krvi a mírně poraňuje cévy zevnitř. Tam, kde vznikne malá ranka, klidně i mikroskopická, kde se odloupne jedna buňka, tak v tom místě už se začnou shlukovat destičky, které mají za úkol zacelit vzniklou ránu nebo zlikvidovat ložisko. Začnou se tím tvořit sraženiny, a proto starší lidé umírají na mozkové příhody, na infarkty. A ten spike protein jim to podporuje.

Ale prosím, vraťme se k těm sportovcům…

Mně takhle zemřeli tři kamarádi maratonci. Zdraví lidi. Nechali se očkovat proti covidu a po čtvrté dávce během týdne nebo 14 dnů zemřeli. Jeden kluk o 13 roků mladší, druhý o osm. Šel si zaběhat, udělalo se mu nevolno, sednul si a umřel. Pitva prokázala masivní infarkt.

Nebo můj synovec – 46 let. Sice žil nespořádaným životem. Vysoký cholesterol, vysoký tlak, nadváha, ale necelý půlrok po čtvrté dávce dostal masivní infarkt, který, kdyby nebyl očkovaný, by nemusel být právě tak masivní a mohl se vyléčit angioplastikou, to znamená, že když se zjistí, že máte ucpanou koronární cévu, zavede se tam katetr, balonkem se to rozšíří, dá se tam stent a je to v klídku. Jenže u mého synovce byl ten infarkt tak velký, že zjistili, že to nepomůže. Musel na trojnásobný aortokoronární bypass. Musí se otevřít hrudník, odstavit srdce od činnosti a našívají se tam žíly, většinou ze stehna, které slouží jako jakési objížďky pro krev, když je céva tak zúžená, že se nedá rozšířit.

Takže – co chci říct? Že to opravdu způsobuje sraženiny a nejvíc nebezpečné je to u sportovců. Když jsem to říkal už na počátku, tak jsem byl dehonestován. A ukazuje se, že to pravda je. Francouzský lékař, profesor Luc Montagnier, který dostal Nobelovu cenu za objevení HIV viru, říkal, že očkování mRNA látkami není dobré, že to bude mít spoustu nežádoucích účinků. Ani Pfizer neví, jaké všechny možné nežádoucí účinky můžou nastat. Luc Montagnier zemřel v 89 letech, na jaře 2022, ale byl proti tomuto očkování.

Dalším příkladem je docent Byram Bridle. To je kanadský lékař, výzkumný pracovník, který říká, že očkování proti covidu, tedy Pfizer a Moderna, spíš škodí organizmu, než aby pomohlo. A teď se dostávám k tomu vašemu úvodnímu slovu – k těm následkům.

Není pravda, jak nám tvrdili, že to zůstane jenom v rameni, tam, kde se očkuje. Tam zůstávají vakcíny, ale ne mRNA. Ta očkovací látka se dostane krevním oběhem do celého těla a usazuje se především v pohlavních orgánech. Spike protein vede k poškození pohlavních buněk – k růstu vazivové tkáně, zkrátka ke zvazivovatění pohlavních orgánů, hlavně u vaječníků, ale platí to i pro muže a varlata. Jedním z následků očkování mRNA je tak neplodnost. A když se to píchá mladým lidem, je to přesně cíl globalistů: aby se populace tolik nemnožila.

Takže to je jeden nežádoucí účinek a pak je tu nárůst rakoviny, jak říkáte. Je to prokazatelné a v Británii na toto téma vznikla studie. Říká se tomu turbo rakoviny. Rychle se vyvíjejí a sledujeme je i u značného množství mladých lidí.

A pak jsou tu myokarditidy – zánět srdečního svalu, především u mladých mužů mezi 20 a 30 lety. To je jasný následek toho mRNA očkování. A proto například letecké společnosti nechtějí zaměstnávat očkované piloty proti covidu, ale neočkované, protože se chtějí vyvarovat riziku náhlých úmrtí.

Pfizer v Americe dělal studie s mladými lidmi kvůli myokarditidám a ty studie se ztratily. Totéž prováděli u těhotných žen, kdy chtěli porovnávat údaje u těch očkovaných a neočkovaných, a materiály se opět ztratily. Ale proniklo na veřejnost, že je až 90% nárůst potratů, pokud je žena očkována v prvním trimestru. O tomhle mluvil i slovenský doktor Bukovský, který také zveřejnil studii, kdy 127 těhotných žen naočkovali v prvním trimestru, a představte si, 104 z nich potratilo. To je skoro 90 procent.

Takže tohle je nezodpovědné a já jsem spolu s dalšími lékaři na to upozorňoval už od roku 2021. Utvořili jsme novou názorovou platformu v rámci České lékařské komory a nazvali jsme se Paralelní lékařská komora. Besedovali jsme s občany a vysvětlovali jsme jim, jaká jsou rizika očkování – něco podobného, co jsem tady už říkal – úmrtí, sraženiny, neplodnost atd. Lidé si toho velmi vážili, ale byli jsme tehdy v menšině.

Proč jsou tedy klasické vakcíny oproti mRNA očkovacím látkám bezpečné?

Vakcína je, když usmrtíte nebo oslabíte virus, kterým chcete očkovat. Píchnete to a ten virus nemůže vyvolat nemoc. Zato náš imunitní systém, naše bílé krvinky, zjistí, že tam je cizorodý nepřítel – virus, který je sice mrtvý, ale začnou se tvořit protilátky. To je vakcína. Vakcína byla od AstraZeneky, od Johnson & Johnson. Jenže problém vakcíny proti koronaviru je ten zmiňovaný spike protein, který v ní je pořád, byť virus je usmrcený. Spike protein se nezničí. Píchnutím mRNA očkovací látky pronikne informace, že se má tvořit v buňce spike protein. A ten blokuje nebo ničí ochranné bílkoviny, které jsou v každé buňce a hlídají, aby se nezačala maligně množit, aby nebujela jako rakovina. Proto je tady takový nárůst těch rakovin.

Velkým tématem byly roušky a respirátory. Bylo jejich nošení správnou reakcí?

Ne, to bylo celé špatně. Profesor Prymula říkal už před nějakými deseti lety, že roušky jsou nanic. Že jsou zbytečné. A řeknu hned proč. Protože kapénky, které pouštíme ven, když zakašleme nebo vydechneme, mají průměr nějakých 60 mikrometrů. Kdežto mezi vlákenky té roušky jsou otvory 80 mikrometrů. Takže roušky jsou na prd, protože jimi kapénky projdou. Jistě že ne všechny, takže trochu ochrana to je, ale rozhodně roušky nezabraní šíření infekce.

Když už, tak respirátor. Ovšem musí být správně nasazený, aby to těsnilo. A další problém je, že když jste nemocný a vezmete si respirátor, tak si tím uškodíte, protože to, co vydechnete, zase vdechnete. Jsou to bakterie, viry, plísně…

Vydechujeme kysličník uhličitý a zpátky ho vdechujeme. Tím ochuzujeme organismus o kyslík, což je trošku problém těhotných žen, neboť tak ochuzují o kyslík i plod. Když je člověk nemocný a vezme si respirátor, je sám proti sobě. To máte dvojnásobnou virovou nebo bakteriální nálož při nádechu! Dvojnásobnou infekční nálož! Ano, je to ohleduplné vůči ostatním lidem, protože nemocný nešíří kapénky mezi své okolí, ale sám si škodí. Takže když jsem nemocný, mám být radši doma a nikam nechodit, dokud se nevyléčím. Respirátory se mají používat v prašném prostředí a ne při infekčním onemocnění.

Vy sám jste v době pandemie respirátor opravdu nenosil?

První dva měsíce ano. Na jaře 2020 tu byl takový humbuk, že jsem ze začátku respirátor nosil, ale od července 2020 jsem na sobě neměl žádnou roušku ani žádný respirátor.

Míval jsem problémy s ostrahami v Kauflandu nebo v Globusu. Říkal jsem jim: »Nezlobte se na mě, já jsem lékař a já vám to vysvětlím. Jsem pro přirozenou imunitu, pro přirozené protilátky. Já se radši nechám nakazit, protože vím, že jsem člověk pozitivní a že ještě mám zatím dobrou imunitu. Radši na mě prskněte ty infekce a já si vytvořím svoje přirozené protilátky.« Nepotřebuji nějaké protilátky přes mRNA očkovací látky, které mimo jiné právě tu imunitu poškozují. A ty protilátky, jež se vytvoří díky očkování mRNA, jsou méně kvalitní. Nejkvalitnější bývají protilátky přirozené nebo po prodělané nemoci. Ty jsou nejspolehlivější a nejdéle vydrží. Takže jsem proti nošení roušek a proti nošení respirátorů.

Petr Kojzar, www.iportal24.cz/featured/covid-byl-podvod-na-lidi-a-narust-rakovin-souvisi-s-ockovanim-tvrdi-lekar-petr-kuchar

iportaL24.cz

Novější (30. června 2024)Starší (28. června 2024)
Tor Browser: uohky37h6gx3uqxfrgyrzdie4zfa4las4h7ydf4kbnx6wbrx46llj3yd.onion
Copyright © VLTAVA.news all rights reserved