<– 23. listopadu 2022 –>

FIFA zatrhla fotbalovým kapitánům propagaci LGBT

23. listopadu 2022, ze světa

Kapitáni sedmi evropských fotbalových reprezentací (Anglie, Wales, Belgie, Švýcarsko, Německo, Dánsko a Nizozemsko) plánovali, že na mistrovství světa v Kataru budou hrát s duhovou páskou na paži. FIFA však vydala vyjádření, ve kterém uvádí, že pokud některý z kapitánů nastoupí na hřiště s duhovou páskou, okamžitě dostane žlutou kartu.

„Je v souladu s článkem 13.8.1 pravidel FIFA o vybavení, který stanoví, že pro finálové soutěže FIFA musí kapitáni všech týmů nosit kapitánskou pásku dodanou FIFA,“ píše se ve vyjádření světové federace.

Kapitáni ustoupili.

Katarské úřady slibují klidný průběh šampionátu. Tvrdí, že šampionát bude bez diskriminace, přístupný pro všechny. Přesto úřady varují, že Katar je konzervativní společnost a jakékoliv projevy fyzické náklonnosti i třeba mezi běžnými heterosexuálními páry jsou v Kataru vnímané negativně. Úřad proto doporučuje lidem dodržovat tamní kulturu a nic takového na veřejnosti neprovádět. Za sodomii mezi dvěma muži hrozí odnětí svobody na 1 až 3 roky. Lesbický styk není přímo protizákonný.

foto facebook FIFA World Cup

Další Flegrova katastrofa – konec zvonec

23. listopadu 2022, z domova

Katastrofický scénárista Flegr přišel s novou katastrofickou vizí, tentokrát na svém twitrovém účtu naznačil, že koronavirus končí, což by bylo katastrofou pro celou vakcinační lobby. Ale oni se přesto nevzdají. Flégr se totiž vždy mýlil.

„Už je to tady! Nejnovější varianta BQ.1.1 mnohde převládá, ale vlna hospitalizací se tam nekoná. Je to první varianta, co obchází imunitu proti všem předchozím variantám a přitom nezpůsobuje vlnu hospitalizací. Ty předchozí posílaly do nemocnic lidi bez imunity. Konec-zvonec?“

foto Flégrův facebook

Průvod 17. 11. na Národní třídu obrazem

23. listopadu 2022, reportáž

Průvod „Zachraňme náš stát“ 17. listopadu z Vyšehradu na Národní.

zachranmenasstat.cz

foto Hana Bartošová



Novější (24. listopadu 2022)Starší (22. listopadu 2022)
Tor Browser: uohky37h6gx3uqxfrgyrzdie4zfa4las4h7ydf4kbnx6wbrx46llj3yd.onion
Copyright © VLTAVA.news all rights reserved